Walking Hiking

Berg-bekwaamheid Cursus

Onze populaire berg vaardigheidstrainingen zijn ontworpen om u te helpen genieten van de volledige geneugten van de bergen. Om uw vertrouwen in uw vermogen om te navigeren en uzelf te zorgen veilig tijdens het verkennen van het platteland op te bouwen.

Navigatie vormt de kern van de bergsport, en het is een kunst om de mogelijkheid om jezelf veilig te begeleiden in de bergen in slechte weersomstandigheden of bij gebreke licht te hebben en natuurlijke risico’s te vermijden.

Wij bieden volledige collegegeld over alle aspecten van de berg vaardigheden, terwijl op hetzelfde moment leer je iets over de flora en fauna.

Onze cursussen zijn onderverdeeld in modules te dekken kaartlezen, feature herkenning, pacing en de timing, het nemen en na een kompas lager, een korte nacht navigatie oefening, het begrijpen van de bergen weer en de gevolgen ervan, hoe te organiseren en te plannen een veilig wandelen, apparatuur en milieu problemen.

90% van de cursus is praktisch en gedaan op de berg met slechts twee korte indoor sessies.

Al onze cursussen worden gerund door erkende instructeurs en onder de syllabus van BOS of Bord Oiliuint, dat is de Ierse Mountain Training Board. BOS ontwikkelt en beheert opleidingsprogramma’s.

Onze eerstvolgende data zijn: Stile

  • Mountain Skills 1 Training Weekend: 25/03/2017 naar de 26/03/2017
  • Mountain Skills 2 Training Weekend: 01/04/2017 naar de 02/04/2017

Kosten voor het weekend: € 120 per persoon

 

Join our Mailing List for latest tours and promotions.