Walking Hiking

Day Walks

Plezier en Frolics in de Wicklow Mountains

“Every Day Houdt een nieuw avontuur”

Laat uw geest om te zweven en venture met ons in een land van de woestijn schoonheid.
Ontmoeten en lopen met gelijkgestemde mensen door enkele van de meest memorabele landschappen in Ierland. Door middel van loofbossen; meer dan heide begroeide heuvels; door prachtige afgelegen valleien en meren vindt u de tijdloze schoonheid van een verborgen landschap gewoon te wachten om ontdekt te worden ontdekt.

Wicklow; een land gezegend met een sfeer van een prachtig landschap.
Geologische evolutie over miljoenen jaren heeft dit landschap op een zodanige wijze, dat vandaag de dag is nu een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en een perfecte plek voor een dagje avontuur geregeld.
Het hotel ligt op dit paradijs; Naast de uitstekende landschap en grote wandelingen, is een breed scala aan flora en fauna dieren.

De wandelingen:
Al onze wandelingen vinden plaats in een zeer ontspannen tempo en de paden zijn zorgvuldig geselecteerd om u optimaal plezier te geven van de dag. De afgelegde afstand per dag zal op de dag variëren wandelingen dagelijks worden gewijzigd. Alle routes zijn gekozen op een manier dat ze kunnen worden verlengd of verkort.
Op een gemiddelde dag zult u betrekking hebben op een afstand van tussen de 10 tot 12 kilometers met een gematigde stijging.
De meeste wandelingen beginnen of eindigen in het charmante en romantische vallei van Glendalough. We zullen zijn wereldberoemde Monastic Settlement te bezoeken; de vernielde kerken; versierd kruisen en majestueuze ronde toren. Deze vroege christelijke nederzetting werd gesticht door St. Kevin in de 6e eeuw als een plaats van leren.
Glendalough is ook de thuisbasis van twee prachtige meren; het geven van Glendalough zijn Gaelic naam “Glen Dá Lough” The Valley of The Two Lakes.
Sommige van onze paden zal deel uitmaken van de Wicklow Way te volgen; oudste bewegwijzerde wandelroute van Ierland. Alle routes zal op een gegeven moment leiden u naar de bergen; waar u wordt beloond met een aantal uitstekende uitzicht op het platteland.