Walking Hiking

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER RONDLEIDINGEN EN KORTE VAKANTIES

De meeste mensen die gaan op begeleide wandeltochten maken over hoe moeilijk ze gaan en zal ik in staat zijn om gelijke tred te houden met de groep of zal ik degene die ze vertraagt, nou maak je geen zorgen. Onze reizen zijn gericht op degenen onder u die wensen om de omgeving te verkennen in een matig tempo, zodat je niet verwacht dat een fervent wandelaar of ongelooflijk fit zijn en de wandelingen zijn 4 tot 5 uur duren. Al onze lopen leiders zijn ervaren en professionele gidsen en hebben allemaal een EHBO-opleiding.

Om u te helpen de tour die het meest geschikt zijn voor u hebben we een getrapte systeem opgenomen te kiezen. Alle deelnemers moeten een goede conditie hebben en, op zijn minst, een gewone wandelaar.
1 gemakkelijke wandeling
2 makkelijk tot matige
3 matig tot moeilijk

Onze groepen zijn klein en vriendelijk – 6 tot 12 van diverse nationaliteiten. De nadruk ligt op plezier en genot en u zult in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers die genieten van het buitenleven. We spelen voor Iedereen vanaf vroege tienerjaren. Veel van onze klanten alleen reizen, sommige zijn koppels en we ook de catering voor grotere groepen. We kunnen op maat ontwerpen van een tour aan de eisen van een groep van 6 of meer leden tegen een gereduceerde prijs aan te passen.

Op de meeste plaatsen kunnen we extra nachten voor u reserveren bij het begin of het einde van de tour. Laat ons weten wat u wilt en we zullen ons best doen om u te helpen.

Nee, als je zou willen alleen deelnemen voor een paar dagen, of zelfs maar een dag, dat zou geen probleem zijn. We zullen regelen waar te ontmoeten en hoe je kunt terug te gaan aan het eind van de tour.

We hebben een lijst een paar essentiële dingen die je zal moeten meenemen en wanneer u uw reservering sturen wij u uit te zenden een volledige lijst van benodigdheden.

• Comfortabele waterdichte wandelschoenen
• waterdichte jas & amp; Overbroek
• Rugzak, bekleed met plastic zak
• Gaiters & amp; wandelstokken
• Dikke sokken / muts / handschoenen
• Water fles & amp; lunchbox
• Eerste hulp
• Zonnebrandcrème / Muggenspray

en voor dat ene speciale moment, uw camera.

08.30 ontbijt
09.30 Leave Accommodatie
10.00 Start Lopen
11.00 Koffie- / Break
13.00 Lunch Break
17.00 Terug naar Guesthouse
19.00 Avondmaaltijd
20.30 Briefing voor de volgende wandeling
21.00 Entertainment zal bijna elke avond worden voorzien van tal van typisch Ierse sfeer en traditionele muziek in de lokale pubs.

U wordt ondergebracht in de lokale familie gerunde pensions en kleine hotels, waar u een vriendelijke ontvangst en huiselijk comfort tegenkomen. Al onze accommodatie is goedgekeurd door Bord Failte – de Ierse Tourist Board. De kamers zijn twin, dubbele of driedubbele-suite en eenpersoonskamers zijn ook beschikbaar op aanvraag.

• 7/9 Nachten B & amp; B
• Pick-up op de luchthaven bij de start van de tour en vallen daarna terug
• Alle transport tijdens de tour
• Ontbijt en lunch
• Sommige entreegelden (afhankelijk van welke tour)

Je zal de dag beginnen met een compleet Iers ontbijt of een ontbijt van uw keuze. Je hebt ook een lunchpakket mee te nemen naar de bergen. Als ’s avonds maaltijden zijn inbegrepen vindt u de dag afsluiten met een 3 of 4 gangen menu. Als uw avondmaaltijd is niet bij uw accommodatie zal het in één van onze zeer zorgvuldig gekozen restaurants en je wordt vervoerd naar en van het restaurant. (Lunch is niet inbegrepen in de korte pauzes)

U wordt sterk aangeraden om verzekeringsdekking te verkrijgen voor persoonlijke ongevallen, annuleringskosten, medische kosten, verlies van geld of bagage, reizen en persoonlijke aansprakelijkheid bij deelname aan een van onze tours.

Footfalls of diens medewerkers of agenten kunnen niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw bagage, of voor een ziekte of verwonding terwijl op onze tours. We kunnen ook niet verantwoordelijk voor het verlies van schade als gevolg van omstandigheden buiten onze controle te accepteren.

Kies de tour die u wilt om mee te doen en in het boekingsformulier. Binnen enkele dagen ontvangt u een bevestiging van uw boeking ontvangen. Wanneer we een borg van € 100 per persoon om de boeking ontvangen, zullen we beginnen met het opzetten alles samen voor u. De laatste betaling is verschuldigd zes weken voor de start van de tour en dan zul je alle informatie over uw tour te ontvangen.

Veel gestelde vragen over toegang individuen

Voor onze self-guided tours moet je comfortabel met het lopen zonder de assistent van een gids. Al onze self-begeleide paden zijn goed bewegwijzerd en wij bieden u met kaarten en gedetailleerde instructies, maar het is raadzaam om een ​​aantal navigatie-vaardigheden.

Om u te helpen de tour die het meest geschikt zijn voor u hebben we een getrapte systeem opgenomen te kiezen. Alle deelnemers moeten een goede conditie hebben en, op zijn minst, een gewone wandelaar.
1 korte wandeling
2 gemakkelijk te matigen
3 matig tot zwaar

De schoonheid van het self-begeleide tour is dat het kan starten op een datum die bij u past (afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodatie). Self-rondleidingen kunnen ook worden afgestemd op uw wensen.

Op de meeste plaatsen kunnen we extra nachten voor u reserveren bij het begin, het einde of tijdens uw reis.

Wij zullen u ook voorzien van informatie over hoe er te komen en naar het beginpunt van de wandeling of de luchthaven. Laat ons weten wat u wilt en we zullen ons best doen om u te helpen.

Nee, als je wilt maar een paar dagen dat zou geen probleem zijn. Laat ons weten welke sectie je zou willen doen en wij zullen u adviseren over hoe er te komen etc.

We hebben een lijst een paar essentiële dingen die je zal moeten meenemen en wanneer u uw reservering sturen wij u uit te zenden een volledige lijst van benodigdheden.

086 SMALL• Comfortabele waterdicht walking woots
• waterdichte jas & amp; Overbroek
• Waterdicht kaart case
• Rugzak, bekleed met plastic zak
• Gaiters & amp; wandelstokken
• Dikke sokken / muts / handschoenen
• Water fles & amp; lunchbox
• Kleine zaklamp
• Eerste hulp
• Zonnebrandcrème / Muggenspray

en voor dat ene speciale moment, uw camera.

U wordt ondergebracht in de lokale familie gerunde pensions en kleine hotels, waar u een vriendelijke ontvangst en huiselijk comfort tegenkomen. Al onze accommodatie is Tourist Board goedgekeurd. De kamers zijn twin, dubbele of driedubbele-suite en eenpersoonskamers zijn ook beschikbaar op aanvraag.

• Alle benodigde Nights B & amp; B (met uitzondering van extra nachten gevraagd)
• Kaarten en gedetailleerde routebeschrijvingen
• Informatie over waar diner te hebben en lunch etc.
• Bagage transfers terwijl je loopt
• Informatie over hoe u uw eerste B & amp te krijgen, B en terug naar de luchthaven aan het einde van de tour

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs en lunchpakketten kunnen worden gekocht bij bijna alle accommodaties.

We zullen een lijst van restaurants voor u om uit te kiezen voor uw avond en alles zal worden ofwel bij uw accommodatie of binnen een korte loopafstand.

De meeste dieetbehoeften worden verzorgd, maar gelieve te adviseren op het moment van boeking.

U wordt sterk aangeraden om verzekeringsdekking te verkrijgen voor persoonlijke ongevallen, annuleringskosten, medische kosten, verlies van geld of bagage, reizen en persoonlijke aansprakelijkheid bij deelname aan een van onze tours.

Walkinghiking.co.uk of diens medewerkers of agenten kunnen niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw bagage, of voor een ziekte of verwonding terwijl op onze tours. We kunnen ook niet verantwoordelijk voor het verlies van schade als gevolg van omstandigheden buiten onze controle te accepteren.

Kies de tour je mee wil en in het boekingsformulier. Binnen enkele dagen ontvangt u een bevestiging van uw boeking ontvangen. Wanneer we een borg van € 100 per persoon om de boeking ontvangen, zullen we beginnen met het opzetten alles samen voor u. De laatste betaling is verschuldigd zes weken voor de start van de tour en dan zul je alle informatie over uw tour te ontvangen.

FAQ – The Essentials


Kleding:

1) Goede waterdichte laarzen van de wandeling; raden wij hoge enkel ondersteuning en Gortex bekleed
2) Waterdichte regenkleding, b.v. dan broek / jack
3) Lagen die kan worden afgenomen of weer op gemakkelijk afhankelijk van het weer en persoonlijk comfort
4) Goede wandelsokken
5) hoed en handschoenen

wandelen Gear:

1) Flessen water (minstens 2 hervulbare flessen per persoon)
2) Rugzak / dag pack, bekleed met plastic zak of waterdichte rugzak liner
3) bewijs van het water zakken om kostbaarheden, handschoenen, verandering van sokken etc. (zet zelfs binnen een gevoerde rugzak)
4) Sun-blok, factor 30 of hoger (Deze eilanden zijn bekend om de zon te krijgen van tijd tot tijd!)
5) Kleine zaklamp / zaklamp
6) Camera

aanbevelingen:
1) Gaiters
2) Wandelstokken
3) Insect / midge repellent
4) Thermos en Lunchbox
5) EHBO met blister zorg bandages

Kleding die niet wordt aanbevolen op Hikes
Trainers / Runners / Sneakers (Geen enkel ondersteuning en geen voet grip)

Jeans / Denims (Get erg zwaar bij nat weer en ongemakkelijk om te wandelen in)

FAQ – The Irish Weather

Ierse weer is beroemd de wereld ‘rond als een van constante regen met wolken en somber rillingen. Hoewel het waar is dat er iets aan de Emerald Isle moet ervoor zijn weelderige schaduw van smaragd het is ook waar dat Ierland heeft veel zon.

Ierse weer is mild en perfect om te wandelen, hebben we geen last van extreme temperaturen of fronten, zoals in het binnenland landen of zelfs onze Schotse buren. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur van ongeveer 9 ° C (48 ° F) maar gemiddeld de zomer maand hangen rond de 19 ° C (66 ° F) en de winter een beheersbare 2,5 ° C (38 ° F). Wandelaars komen naar Ierland in de zomer kan verwachten te lopen in aangename temperaturen met zon en pluizige wolken. Hoogstwaarschijnlijk zullen er ook regenbuien langs de weg. Regen stormen zijn zelden sterk, een zachte motregen komt vaker voor dan iets anders; Ierse drizzles niet remmen wandelen, maar ze kunnen de wandelaar stimuleren! De regen douches en drizzles vaak resulteren in een ongelooflijke verlichting en regenbogen, zodat de gloeiende Ierse landschappen compleet voor foto’s zullen zijn.

Hoewel de Ierse weer is over het algemeen mild het is ook onvoorspelbaar en verandert voortdurend, dus het is verstandig om alles verwachten. Stormen zijn zeldzaam in de zomer, maar niet ongehoord, kunnen ze korte of twee dagen lang met wind en regen. Een wandelaar komt in het voorjaar of najaar kunnen meer schommelingen in de weer, een beetje meer regen en koelere temperaturen verwachten.

Breezes en wind zijn ook een gemeenschappelijke aspect van de Ierse weer, dat is een andere reden om lagen en regenkleding, dat functioneert als een wind break te pakken.