Walking Hiking

Nieuwe wilde Atlantische Way Tour 2016

https://www.youtube.com/watch?t=29&v=TNjsFzyKJOI

De Footfalls team zijn erg enthousiast over brengen u deze nieuwe tour 2016 langs de wereldberoemde kustroute, de wilde Atlantische Way, waarbij in drie provincies langs de zuid-west en de westkust van Ierland. Beginnend in Cobh Co. Cork reizen we naar Kerry, Limerick, en tenslotte Clare.

De wilde Atlantische kust van Ierland is gewoon wachten om ontdekt te worden …

Voor het gehele traject van de: De wilde Atlantische Way 

Dag 1 Pickup in Dublin
Onze tour begint in Dublin Airport om 10 uur en transfer naar het dorp van Cobh in het zuiden van County Cork.

Dag 2 De geschiedenis van Cobh
Een historische wandeling langs de Titanic Trail waar we horen alles over de gedoemde Titanic en de kleurrijke geschiedenis van Cobh.

‘S nachts Bantry.

Dag 3 The Sheep’s Head schiereiland
The Sheep’s Head, is een rustige, ongerepte schiereiland dat een aantal van de mooiste landschappen in alle van Ierland heeft.

‘S nachts Allihies.

Dag 4 De Beara Peninsula
Todays route neemt ons mee naar de meest zuidwestelijke punt van het schiereiland, Dursey Sound. Hier zullen we de kliffen aan Garneer pier en Strand te lopen. Afstand 4 km, 200 m stijgen. In de middag brengt de weg ons van de Beara schiereiland in de richting van Kenmare.

Overnachting Waterville

Dag 5 Skellig Michael
Vandaag is onze reis, het weer het toelaat, brengt ons van Portmagee op een 12 km boottocht naar de beroemde Skellig Michael.
Skellig Michael, samen met de naburige Little Skellig, is internationaal bekend als een van de belangrijkste sites voor zeevogels fokken in Ierland.

‘S nachts Killorglin.

Dag 6 De Dingle Peninsula
De Dingle Peninsula ‘de mooiste plek op aarde’ (National Geographic) werd in de top 100 bestemmingen in de wereld door Trip Advisor gestemd.

Overnachting in Tralee.

Dag 7 De Cliffs of Moher
Onze volgende stop is bij de beroemde Cliffs of Moher, een van de populairste toeristische attracties van Ierland, de hoogste kliffen van Europa die stijgen tot een hoogte van iets meer dan 200 meter / 600 voet.

‘S nachts, The Burren, County Clare

Dag 8 Vertrek naar huis

Voor het gehele traject van de: The Wild Atlantic Way 

Join our Mailing List for latest tours and promotions.