Walking Hiking

Over ons

Footfalls Wandelvakanties werd in 1994 opgericht door Christopher en Teresa Stacey, die beiden wilden hun liefde en interesse in de vrije natuur met anderen, zodat begonnen begeleiden individuen en groepen in de Wicklow Mountains te delen.

Het duurde niet lang, waren ze het krijgen van verzoeken van klanten om meer van Ierland te zien dan alleen Wicklow en ook om self-guided tours organiseren. Vandaag de dag trekken ze de klanten van over de hele wereld over te nemen begeleid en self-begeleide wandeltochten naar bijna elke hoek van Ierland, Schotland, Wales en het Lake District. Ondanks de groei van Footfalls Walking Holidays, bijna al hun tours worden geleid door Christopher en Teresa, zodat ze blijven dat de persoonlijke touch die klanten terug brengt jaar na jaar te garanderen.

Christopher

Christopher Stacey is goed op de hoogte met de bergen in al hun stemmingen. Hij woonde en werkte een leven in de meer afgelegen bosgebieden van Wicklow. Hij kent en houdt van de lokale karakters, de mensen wier levens zijn doordrenkt van lokale tradities en volksgebruiken. In zijn jeugd was hij nauw betrokken bij de wereld van zijn grootouders. Hij is getuige van een manier die alle, maar zijn verdwenen; het hooien meitheal, plaggen in het veen en verhalen bij de open haard, kunnen allemaal worden in levendige details verteld door Christopher om kleur en textuur toe te voegen aan de geneugten van het lopen. Die werkte in de bosbouw oogsten voor het grootste deel van zijn leven, Christopher wilde zijn liefde voor de natuur en de rijkdom van de traditionele manieren van zijn jeugd te delen.

Meer recent heeft hij de BOS Mountain Leader cursus, die alle aspecten van de berg leiderschap, met inbegrip van veiligheid, eerste hulp, kaartlezen en navigatie dekt voltooid. Christopher is ook lid van de Glen of Imaal Mountain Rescue team.

Teresa

Teresa Stacey is geboren en opgevoed door de kustlijn Wicklow’s. Ze kent en houdt van het platteland. rustig werken in de achtergrond, Teresa bewaakt de voortgang van Footfalls begeleid en self-guided tours, ervoor te zorgen dat alle aspecten van elke tour loopt op schema. Haar belangrijkste taak is het self-guided tours programma waarvoor zij beheert alle aspecten van het reizen met inbegrip van logies, transfers klant, bagagetransport en customer tour packs.

Onze missie

“Onze missie is om u te voorzien van een stress-vrij, persoonlijk, professioneel, veilige en gebruiksvriendelijke vriendelijke service op onze begeleide en self-begeleide wandelingen van Ierland, Schotland, Wales en het Lake District. We zijn toegewijd aan excellentie in ervoor te zorgen dat uw vakantie uw verwachtingen overtreft ”   Christopher & Teresa Stacey.

Waarom Maak een wandeling met ons?

  1. Er is geen betere manier om te ontspannen en ontstressen dan op één van onze wandeltochten, terwijl wij zorgen voor uw bagage, vervoer, vakantie route, voedsel en huisvesting te nemen.
  2. Uw vakantie plan is opgesteld om het beste van wat Ierland, Schotland, Wales en het Lake District om ten aanzien van natuur, geschiedenis, flora en fauna, traditionele gerechten en cultuur bieden heeft op te nemen.
  3. Al onze wandeltochten kan worden aangepast aan uw individuele wensen.
  4. Onze schat aan ervaring in de afgelopen 20 jaar zorgt ervoor dat je in veilige handen en heeft ons het respect van onze klanten en vrienden opgedaan uit de hele wereld.
  5. Ierland heeft minder dan vijf miljoen mensen wonen op dit prachtige eiland, wat betekent dat we vrijwel de heuvels voor onszelf!
  6. Onze wandelingen en vakanties bieden u een unieke kans om onze Keltische cultuur en levensstijl te ontdekken.
  7. Ons team staan ​​bekend om hun vriendelijkheid en professionele manier waarop al onze wandeltochten worden uitgevoerd. We zijn toegewijd aan de kwaliteit van topkwaliteit dat iedereen binnen het team motiveert.

Onze begeleide en self-begeleide wandelingen en vakanties

Op onze begeleide en self-guided walking vakanties, bieden wij wandeltochten vier tot tien dagen tijd, een verblijf in kwaliteit met de hand geplukt accommodaties in het hele tour.

We kunnen ook vooraf regelen voor u om te verblijven in een van onze Dublin accommodaties voor of na uw tour.

We zijn ook gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen van elke duur van een volledige tot een halve dag wandeling in de Wicklow heuvels naar een collectief dag activiteit.

Komt u naar Ierland en zou willen beginnen of eindigen uw vakantie met een paar dagen wandelen in het Ierse platteland, waarom dan niet contact met ons en laat ons het organiseren van een korte tour voor u.