Walking Hiking

Wicklow Way – 5 Dagen

Wicklow Way (5 Day) Self-Guided Walking Holiday

De Wicklow Way is Ierlands oudste bewegwijzerde wandelpad. J.B. Malone loopt hiermee 127 km / 79-mijl wandelpad meer dan 40 jaar geleden. Het onthult een aantal van de mooiste uitzichten van Ierland met inbegrip van Powerscourt Waterfall, Luggala, Loch Dan, Glenmalure en historische Glendalough.

Onze 5-daagse self-guided wandelvakantie langs de Wicklow Way geeft u de mogelijkheid om bijna 40 km van enkele van de mooiste uitzichten van Wicklow, de tuin van Ierland genieten.

Footfalls Self-begeleide wandelingen kan worden aangepast aan je eigen wensen. Onze steekproef Wicklow Way route is van zuid naar noord (richting Dublin). Daarom, wanneer u klaar bent met uw wandeling door de Wicklow Way, je bent slechts ongeveer 45 minuten van het centrum van Dublin.

Tour Pricing & Dates

5 Day Tour €433 per person sharing
Single Supplement +€100
Tour Dates 2017 1 January to 15 December
Tour Grade Easy to Moderate
Accommodation Guesthouse
BOOKING BOOK THIS TOUR

Video

Map

Itinerary

Day 1 / Travel to Rathdrum
Kom op de luchthaven van Dublin en neem de trein naar Rathdrum. Blijf de eerste nacht in Rathdrum in de nabijgelegen bed and breakfast accommodatie.
Day 2 / Iron Bridge and the Valley of Glenmalure
U heeft vandaag een keuze uit routes. U kunt op de Wicklow Way's bospaden en landweg wegen, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de hoogste berg van Carlow en Wicklow, Lugnaquilla (925 m). Als alternatief kunt u uw dag een beetje meer avontuurlijk maken door een hoger niveau lopen over de Croghanmoira Mountain (664 m / 2000 ft) over de Fananierin Ridge. Beide opties eindigen in de vallei van Glenmalure, de langste gletsjervallei in Ierland en Engeland! Vanavond verblijft u in Glenmalure. Wicklow Way - Afstand: 14 km / 8,75 miles, Hoogte: 520 m, Geskatte wandeltijd: 4 uur. Croghanmoira Mounain - Afstand: 15,8 km, Aflopend: 460 m / 1400 ft, Geskatte wandeltijd: 4,5 uur.
Day 3 / Glenmalure to Glendalough
Voor de eerste helft van de wandeling van vandaag, leidt het parcours u voortdurend langs bospaden om uit de vallei van Glenmalure te komen. U zult genieten van een spectaculair uitzicht op een pittoresk landschap dat bestaat uit rollende heuvels, groene weiden en een indrukwekkende waterval die naar beneden loopt in de vallei. De weggemarkeerde route oversteekt dan het zadel tussen Lugduff en Mullacor Mountains en daalt in het prachtige dal van Glendalough. "Gleann Dá Loch" vertaald betekent "The Valley of The Two Lakes". Ga verder naar de valleivloer, waar u alle meren kunt ontdekken. Glendalough is een van de meest bezochte sites in Ierland en is gewoon fascinerend in zijn schoonheid! Vanavond verblijft u in Glendalough of Laragh. Afstand: 14 Km / 8,75 mijl, Ligging: 450 m, Geskatte wandeltijd: 4 uur.
Day 4 / Glendalough to Roundwood
U heeft nog een andere keuze aan paden vandaag. U kunt op de Wicklow Way blijven, die u op een laagspoorweg over de kant van Paddock Hill met een prachtig uitzicht over Glendalough brengt. Als alternatief kunt u een meer uitdagende wandeling over Scarr Mountain met een prachtig uitzicht vanaf de top waar u op een heldere dag de Ierse Zee naar de Welsh Mountains kunt zien. Beide paden eindigen in het kleine maar levendige dorp Roundwood, dat het grootste dorp in Ierland is! Vanavond zal je in Roundwood blijven. Wicklow Way - Afstand: 10 Km / 6miles, Ascent: 250 m / 750 ft, Geskatte wandeltijd: 3 uur. Scarr Mountain - Afstand: 15 km / 9miles. Hoogte: 520 m, Geskatte wandeltijd: 4,5 uur
Day 5 / Depart
Vertrek Roundwood

Included

  • 4 nachten Bed and Breakfast accommodatie
  • Alle accommodaties zijn voorgeboekt in goedgekeurde door een familie beheerde pensions met alle kamers en-suite
  • Wicklow Way Kaarten en waterdichte route notities
  • Details over restaurants en bezienswaardigheden om te bezoeken langs de weg
  • Bagage transfers dagelijks terwijl u loopt
  • Alle informatie over treinen of bussen heeft u nodig om uw eerste accommodatie, tijdens de rondleiding en terug aan het eind van de rondleiding, te krijgen
  • Volledige back-up service, als u het nodig hebt, tijdens onze tour

Not Included

  • Lunchpakket
  • Avondmaaltijden

Testimonials