Walking Hiking

Wicklow Walking Festival

Oktober Bank Holiday weekend

Vrijdag 27 oktober – Maandag 30st oktober 2017

Co. Wicklow ‘The Garden of Ireland’, is wereldwijd bekend om zijn natuurschoon, biedt een verscheidenheid van het lopen uitdagingen – van bossen en glooiende heuvels wilde steile beklimmingen. De provincie ligt net ten zuiden van Dublin aan de oostkust van Ierland. Het is de thuisbasis van het grootste gebied van ongebroken hoog gehesen terrein in Ierland, die bijna het hetzelfde gebied als dat van de Mont Blanc, ongeveer 50 km lang en 40 km breed.

BOEK WANDELEN FESTIVAL BIERWANDELINGEN

Festival Outline

Het festival zal worden gevestigd in de Brockagh Resource Centre met veel van de wandelingen ons door Wicklow Mountains National Park. Het Centrum is gevestigd in het hart van de Wicklow Mountains, op de weg tussen het dorp Laragh en Glendalough.

Alle wandelingen worden begeleid door ervaren walking leiders die zal verbeteren uw dag met informatie over de lokale geschiedenis flora en fauna.

De National Park is een ideale locatie voor een leuk gevuld festival weekend die ongeveer 90.000 hectare! Het park beschermt een aantal van de oudste turf Europa boglands, heide bedekte bergen en bossen. Grote kuddes Sika en rood / Sika hybride herten, vossen, dassen, hazen en roofvogels worden vaak gespot op wandelingen dus uw camera niet vergeten!

Het weekend biedt een selectie van het lopen keuzes die je kunt mixen, wedstrijd, of gewoon kiezen voor een:

Beklim Leinsters hoogste piek, Lugnaquilla (925m).

Een nachtelijke wandeling op vrijdag de 27e veelbelovend om een ​​unieke en avontuurlijke ervaring.

Een selectie van dagwandelingen uit uitdagend, matige en gemakkelijk op zaterdag en zondag.

Een matige wandeling op maandag de 30ste tot de voltooiing van een geweldig weekend en in de zomer wandelen seizoen te vieren.

Houd er rekening mee dat: Wandelingen kunnen worden gewijzigd op de dag afhankelijk van de weersomstandigheden en de conditie van de groep naar keuze van de leider.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Telefoon: +353 404 45152; Mobile: 087 2698659
E-mail: info@walkinghikingireland.com

de wandelingen

Night Hike

Brockagh Mountain

Niveau: Moderate (11km – 310m stijgen)

registratie: The Glendalough Hotel op 19:30 , vertrek om 20:00 scherp.

Route: Het verlaten van het hotel de wandeling neemt ons mee op een deel van de Wicklow Way en door Brockagh Forest, op de top van Brockagh Mountain uit noordelijke richting (470m). Onze afdaling brengt ons naar beneden de directe Brockagh Mountain naar de Wicklow Way, die ons terug naar het Glendalough Hotel leidt in tijd voor een aantal vloeibare voeding weer aan.

Belangrijk: Iedereen die in deze wandeling deel te nemen moet een zaklamp / zaklamp te voeren; niet te doen zul je elimineren van deelname aan de wandeling.


Zaterdag Wandelingen

A Walk; Lugnaquilla

Level: Strenuous (22 km – 870 hm)

Registratie: Brockagh Resource Centre op 08:30 , vertrekken op 08:45 .

Vanaf het Resource Center wordt u vervoerd naar het begin van uw wandeling op Aughavannagh.

Route: Vanaf Aughavannagh Bridge zullen we volgen de Ow rivier die ons zal leiden naar Aughavannagh Mountain en naar Lybagh (646m). Van Lybagh tot Slievemaan (759m) en voor u is het uiteindelijke doel, Lugnaquilla (925m). De afdaling brengt ons op Carrigasleggaun (729m) en dan toetreden tot de Wicklow Weg naar beneden naar de vallei van Glenmalure, waar we worden opgehaald om terug te keren naar het centrum Brockagh.

B Walk: Tonelagee en St Kevin’s Way

Gehalte: laag, (18km- 457m stijgen)

registratie:
Brockagh Resource Centre op 09:30 , vertrek om 10:00.

Route: Vertrekkend vanuit de Brockagh centrum zullen we door Brockagh Forest op Mall Hill (536m) lopen, naar de volgende plek hoogte waar je een prachtig uitzicht op Lough Ouler (het meer van de adelaar) zal hebben. Onze volgende piek is de top van Tonelagee Mountain (817m). Onze reis naar huis is via de Wicklow Gap, samen Way St. Kevin in Glendalough en terug naar het centrum Brockagh.

C Walk: Trooperstown Hill en de twee Glens

Level; Gemakkelijk te matigen (12km-490m stijgen)

Registratie; center Brockagh Resource op 10:00 , vertrekkende 10:30

Routebeschrijving Vanuit het resource center onze wandeling voert ons door het dorp Laragh, door middel van Ballard bos naar de stad land van Ballard en op Trooperstown Hill. Onze manier reist naar beneden door Trooperstown Bos over de rivier de Avonmore en op de zijkant van Paddock Hill, waar we zullen toetreden tot de Wicklow Way. Dit schilderachtige route leidt ons naar het dal van Glenmacnass naar het centrum Brockagh.

& Nbsp;


zondag Wandelingen

& Nbsp;

B Walk: De Avonmore Way

Level: Gemiddeld (17 km – 420 m stijgen)

Registratie: Brockagh Resource Centre op 09:30 , vertrek om 10:00 .

Route: in het Resource Centre we zullen worden vervoerd naar het begin van onze wandeling die net buiten de stad van Rathdrum.
Dit pad volgt een mix van bos weg en spoor die zijn weg door de mooie Clara Vale Nature Reserve slingert, langs de rustige Avonmore River.
De route gaat verder door de stad land van Bally Lug en rokken rond Trooperstown Hill, door middel van Trooperstown Bos en op Paddock Hill en terug naar de Brockagh Center.

& nbsp;

C Walk: Glendalough, de Spinc en Lugduff

Niveau; Matig (12 km-450 hm)

Registration: Brockagh Resource Center op 10:00 , met vertrek op 10:30.

Route; Onze wandeling neemt ons mee naar de vallei van Glendalough, naar aanleiding van een deel van de Wicklow Way. Het passeren van de Lower Lake en stijgen naar Pollanass Waterval in Lugduff Woud. Vanaf hier verlaten we de Wicklow Way en toetreden tot een ander pad dat ons leidt naar het Spinc en van daaruit naar Lugduff Mountain.
Keert terug naar het centrum via de Wicklow Way.


maandag Walk

Walk B: Derrybawn & Mullacor Mountain

Niveau: Matig (18 km -540 hm)

registratie: Brockagh Resource Centre op 09:30 , vertrek om 10:00.
Route: : Vanaf het Brockagh Center onze wandeling neemt ons mee naar de vallei van Glendalough en langs de Green Road, door middel van Derrybawn bos en op Derrybawn Mountain (474 ​​m).
Onze reis gaat verder langs de Derrybawn Ridge en tot op Mullacor Mountain (657 m). We keren terug via de Wicklow Way weer in Glendalough en terug naar de basis.

Prijzen en Boeken

 • Night Walk; € 20
 •  

 • Een Wandelingen; € 25 per wandeling
 •  

 • B Wandelingen & amp; Maandag; € 20 per wandeling
 •  

 • C Gangen; € 15 per wandeling

Groep tarieven voor 6 of meer personen per groep boeking.

Reglement

 • Elke wandelaar moet een inschrijfformulier ingediend en betaalde de kosten.

 •  

 • Iedereen moet de genummerde identificatiekaart uitgegeven bij de inschrijving te hebben. Deze kaart moet worden overhandigd aan uw lead gids bij het eindpunt.
 •  

 • Het is verboden lichte wedstrijden of verwijderen afval langs de route.
 •  

 • Honden zijn niet toegestaan ​​OP EEN VAN DE WANDELINGEN
 •  

 • De deelnemers op een gematigde en inspannende wandelingen moeten 16 jaar of ouder. Een volwassene, die volledige aansprakelijkheid op zich zal nemen, moeten de deelnemers begeleiden jonger dan 16 jaar zijn op gemakkelijke wandelingen.
 •  

 • Walkers moet worden volledig uitgerust en in staat is het uitvoeren van hun gekozen walk.The commissie zal verantwoordelijkheid voor eventuele ongelukken niet accepteren maar het kan ontstaan.

Als u een wandeling die je al hebt betaald te annuleren, neem dan contact met ons op voor vrijdag 20 oktober 2017. na die datum wandelingen moet worden betaald voor volledig (geen restitutie)

uitrusting

 • Goede waterdichte wandelschoenen, met goede steun voor de enkels, vooral als je een deel van het hoge niveau loopt aan het doen zijn.
 • Goede regenjack & amp; over-broek
 • Warme kleding, jurk met lagen in plaats van een zware sweatshirt
 • Back Pack, bekleed met een plastic zak om een ​​paar extra kleding bevatten
 • Hoed en handschoenen
 • Head Torch / Flashlight voor de nacht wandelingen
 • Wandelstokken en beenkappen (optioneel)
 • Lunch Pack & amp; water
 • Een goed gevoel voor avontuur & amp; pret!

Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemers te zorgen dat ze voldoende uitgerust voor de wandelingen.

Jeans en trainers / lopers zijn niet geschikt voor wandelen in de bergen.

Tenzij wandelaars dragen geschikte wandelschoenen en kleding, zullen ze niet worden toegestaan ​​om deel te nemen in hun gekozen wandeling!

BOEK WANDELEN FESTIVAL BIERWANDELINGEN

Join our Mailing List for latest tours and promotions.